Wenkbrauwexpert

Wenkbrauwen heb je in alle varianten: dik, dun, doorlopend, kort, lang en met weinig of veel haartjes. Net zoals niet elk kapsel bij ieder gezicht past, geldt dit ook voor wenkbrauwen.

Door verkeerd te epileren kun je een hele andere uitdrukking krijgen dan dat je eigenlijk had gewild. Streng of zelfs droevig. De vorm en de kleur van je wenkbrauw is dan ook héél belangrijk. Laat je wenkbrauwen daarom door een ervaren wenkbrauwexpert shapen, verven of bijwerken.

Veelgestelde vragen

Gemiddeld laten de meeste vrouwen hun wenkbrauwen om de 4 weken opnieuw bijwerken. Dit kost ook minder tijd, waardoor je minder betaalt.

Soms reageert de huid gevoelig op waxen van de wenkbrauwen. Daarom gebruiken wij speciale wax voor rondom de ogen. Dit is nóg zachter voor je huid. Maar wil je liever geëpileerd worden? Dan doen we dat gewoon!

Voor mannen hebben we een speciale behandeling, die past bij de mannelijke uitstraling. Bij de behandeling halen we vaak haartjes tussen de wenkbrauwen weg, waardoor de blik minder nors wordt.

Wenkbrauw shapen

Deze behandeling is speciaal voor mensen die nog niet eerder in de salon zijn geweest.

Een expert epileert je wenkbrauwen tot in perfectie, verft ze indien nodig, knipt wilde haartjes bij en geeft daarna een kleine touch-up met onze producten.

Wenkbrauw verven

Door je wenkbrauwen te verven krijgen zelfs de lichtste haartjes weer definitie.

Je wenkbrauwen kleuren biedt daarom niet alleen uitkomst als je wenkbrauwen te licht zijn, maar ook als je vollere wenkbrauwen wilt of als je te donkere wenkbrauwen hebt.

Browplan op maat

Heb je teveel haartjes weggehaald of ben je niet blij met de vorm van je eigen wenkbrauwen?

Onze wenkbrauwexpert zorgt met een persoonlijk Browplan dat je binnen een paar behandelingen de perfecte wenkbrauwen krijgt.

5 dingen die je nog niet wist over wenkbrauwen

6 veelvoorkomende wenkbrauwfouten

Help! Wat te doen bij een wenkbrauw emergency?