Verven

Wenkbrauwen verven

Door je wenkbrauwen te verven krijgen zelfs de lichtste haartjes weer definitie. Je wenkbrauwen kleuren biedt daarom niet alleen uitkomst als je wenkbrauwen te licht zijn, maar ook als je vollere wenkbrauwen wilt.

De juiste kleur

Het is belangrijk dat de kleur van de verf past bij je huids- en haarkleur. Vaak mengen we verschillende kleuren om tot een tint de komen die het beste bij jou past.

Ik heb al donkere haartjes

Zelfs als je van nature donkere haartjes hebt kan verven een groot verschil maken. Hiermee geef je namelijk ook kleur aan de kleine, dunne blonde haartjes die je normaal niet ziet. Het resultaat zijn vollere, dikkere wenkbrauwen zonder kale plekjes!

De eerste dag

De kleur van de wenkbrauwen is de eerste dag na het verven vaak wat donkerder. Dit is heel normaal en verdwijnt vanzelf. Om de kleur zo lang mogelijk te behouden, is het belangrijk om gedurende de eerste 24 uur na het verven je wenkbrauwen niet nat te maken.

Hoelang blijft het zitten?

Wenkbrauwhaartjes vernieuwen zich ongeveer elke vier weken. Hoelang de verf blijft zitten is afhankelijk van de fase waarin een haartje zit op het moment van kleuren. In de meeste gevallen heb je een hele maand plezier van je nieuwe kleurtje.