Over - Brow and Wax House
83
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-83,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Over Brow and Wax House

Wie de Italiaanse eigenaresse Anna Maria Carrillo heeft ontmoet weet dat het creëren van de perfecte wenkbrauw en het waxen oprecht haar passies zijn. Het enthousiasme straalt ervan af en je merkt dat ze echt plezier heeft in haar vak. Dit zorgt voor een prettige en huiselijke sfeer in de salons.

Anna Maria Carrillo

“Voor iedereen bestaat de perfecte wenkbrauw die past bij jouw vorm gezicht. Dat vind ik het mooiste aan mijn werk. Dat ik met elke vaste klant naar een perfecte wenkbrauw toe kan werken.”

Eigen wax-techniek

Haar kennis van het waxen heeft zij ingezet als trainer van Delete Waxing academie en als professional waxster bij The Soap Treatment store.

“Ik heb jarenlang als trainer gewerkt en mijn eigen techniek kunnen ontwikkelen. Mijn klanten ervaren weinig pijn, uitslag of bultjes. En daar ben ik trots op!”

Anna Maria Carrillo

Twee salons

Inmiddels heeft Anna al ruim 5 jaar een zeer succesvolle eigen salon, met een vestiging in Zaandam en Amsterdam.