De beste manier om haartjes op je bovenlip te verwijderen

Heb jij haar op je bovenlip? Vervelend, die wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weghalen. Lees hier hoe je jouw ‘snor’ het beste kunt verwijderen.

Het is heel normaal

Elke vrouw heeft een snor. De een heeft een paar donshaartjes, de ander een zichtbare snor met donkere stugge haren. Soms is de hele bovenlip bedekt, soms alleen wat haartjes aan de zijkant. Het verschilt dus per persoon hoe dik, lang en donker deze haartjes zijn. Wil jij van je snor af? Wij helpen je graag.

Laat je snor waxen

De haartjes op je bovenlip waxen gaat heel snel en pas na 2-3 weken komen ze terug. Niet donkerder zoals sommigen beweren, maar juist zachter. Om pukkeltjes of irritatie te voorkomen kun je dit het beste bij een professional laten doen. Het is zo gedaan en valt reuze mee met de pijn.

Threading voor je bovenlip

Voor de gevoelige huid raden we aan om de bovenlip met threading te ontharen. Dit is een techniek waarbij de haartjes verwijdert worden met een draad. Dit gaat heel snel en ook hierbij ben je zo’n 2-3 weken van je snor af.

Niet doen!

Verwijder nooit de haartjes op je bovenlip door te scheren. Je krijgt dan stoppels en dat is eigenlijk nog erger dan een snor. Dit komt, omdat de haartjes gewoon doorgroeien. Ook heb je meer kans op irritatie. Dit geldt overigens ook voor ontharingscrème, daar is je huid veel te gevoelig voor.