6 redenen waarom jij moet waxen

Bultjes, een geïrriteerde huid en dagelijks aan de slag met een scheermesjes. Ben jij er ook zo klaar mee? Laat je dan eens waxen. Je benen, bikinilijn of snor. Eigenlijk kan je bijna alle haartjes op je hele lichaam laten waxen, behalve op je hoofd en voor mannen de baard. Maar dat is niet de enige reden waarom wij het waxen aanraden. Wij hebben alle voordelen op een rijtje gezet!

1. Haartjes blijven langer weg

Met waxen blijven haartjes 3-5 weken weg. Dat is een stuk langer dan bij scheren! En als je regelmatig waxt, kan het nog langer wegblijven. Ideaal toch?

2. Haartjes komen dunner terug

Dunner én zachter, een stuk aangenamer dan stoppeltjes dus. Dit komt, omdat bij waxen het hele haarzakje mee wordt genomen.

3. Je huid wordt er zacht van

Niet alleen je haartjes worden er zacht van, ook je huid! Tijdens het waxen worden dode huidcellen meegenomen, net als het haarzakje. Daardoor voelt je huid zachter aan na het waxen.

4. Geen irritatie

Na het waxen is je huid hoogstens een dag wat meer geïrriteerd. Dat is wel wat anders dan de rode bultjes die je van scheren kunt krijgen. Je kunt dus gewoon je bikini aantrekken, zonder dat je eerst moet controleren of je geen geïrriteerde huid hebt.

5. Geen jeuk

Met waxen heb je geen last van een droge jeukende huid. En laten we eerlijk zijn, dat kan behoorlijk irritant zijn als je je net geschoren hebt. In ieder geval niet zo charmant…

6. Je hoeft het niet zelf te doen

Je maakt een gezellig praatje met de waxspecialist en stapt binnen 20 minuten weer onthaard naar buiten. Zonder er ook maar iets voor te doen. Ideaal!

Laat je waxen in Amsterdam of Zaandam.