Zo zorg je voor je wenkbrauwen tussen de behandelingen in - Brow and Wax House
570
post-template-default,single,single-post,postid-570,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Zo zorg je voor je wenkbrauwen tussen de behandelingen in

Raak zelf je wenkbrauwen zo min mogelijk aan! Dat is wat wij onze klanten het liefst aanraden. Want hoe meer jij de vorm van je wenkbrauwen zo hebt gelaten zoals wij het bedoeld hebben, hoe makkelijker wij ons werk kunnen doen. Maar een week voor je afspraak rondlopen met een wilde wenkbrauwencoupe is natuurlijk ook geen pretje. Met deze tips zie je er ook tussen je wenkbrauw behandelingen door top uit.

Werk bij met make-up

Tussen de behandelingen door kun je best je wenkbrauwen bijwerken. Maar niet met pincet! Met make-up kom je al een heel eind. Gebruik gel om wilde haartjes in bedwang te houden, teken je vorm met een potloodje bij of geef de haartjes iets meer kleur met een gekleurde wenkbrauwgel of poeder.

Gebruik concealer

Niet op je wenkbrauwen, maar net onder of boven je wenkbrauwboog. Dit benadrukt de vorm van je wenkbrauw, waardoor alles er nog wat strakker uitziet. En dat zonder een haartje aan te raken!

Blijf van je pincet af

Wist je dat sommige haartjes nooit meer terugkomen als je teveel plukt? Helaas krijgen wij vaak overplukkers in onze stoel. We weten het, vooral tussen de wenkbrauw behandelingen door is het lastig. Probeer het toch en laat je pincet gewoon liggen. Make-up is echt een veel beter alternatief.

Tip  – wacht niet te lang met je afspraak

Wij raden aan om elke 4 weken een afspraak voor je wenkbrauwen te maken. Dan hebben je wenkbrauw haartjes genoeg tijd om te groeien. Wacht je langer, dan kan het voorkomen dat je model eruit gegroeid is. Dat kunnen we in de meeste gevallen herstellen, maar het is wel zonde.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.