Wimperserum, het werkt! Lees mijn ervaring - Brow and Wax House
586
post-template-default,single,single-post,postid-586,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Wimperserum, het werkt! Lees mijn ervaring

“Wat heb jij met je wimpers gedaan?! Heb je extensions genomen?’

Dat was de reactie van een vriendin die me een tijdje niet had gezien. Ik vertelde haar over het wondermiddel wat ik had gebruikt. Geen extensions, maar een serum.

Ja het werkt, en hoe!

Laat ik meteen beginnen met het resultaat: lange, volle wimpers. Ik moet ze bijna afknippen, zo lang zijn ze. Ik voel me een Disney prinses en knipper er dan ook lustig op los. Want hee, deze wimpers mogen gezien worden nietwaar.

review wimperserum

Wat heb ik ervoor moeten doen?

Deze keer hoefde ik niet uren in de stoel zitten, terwijl er wimper voor wimper een extension wordt aangebracht. Om er dan vervolgens achter te komen dat ik toch niet zo goed tegen extensions kan en dus een week met dikke ogen heb rondgelopen. Gek werd ik ervan.

Nee dit is veel simpeler.

6 weken lang heb ik het wimperserum ‘evoEye eyelash formula’ gebruikt wat je bij Brow and Wax House kunt kopen. Elke ochtend heb ik een klein beetje van het serum aangebracht. Nu doe ik het nog maar 1 – 2 keer in de week als onderhoud. Ik wil natuurlijk niet riskeren dat mijn wimpers weer krimpen naar het formaat wat ik voorheen had.

Ik breng het meestal aan als ik mijn mascara eraf heb gehaald. Ben ik toch al bezig, lekker makkelijk dus.

En toen?

Het is even wachten. Eerlijk gezegd dacht ik de eerste paar weken dat het niet zou werken. Ik voelde wel wat tintelen (of eigenlijk lichte jeuk). Ik was niet echt onder de indruk.

Maar toen…. Werden ze langer en langer.

Na ongeveer 7 weken zag ik het verschil. Ik heb niet alleen langere wimpers, maar ook meer. Het klinkt als een wondermiddel en eigenlijk is dat het ook gewoon.

Ik zou zeggen probeer het gewoon uit!

evoEye eyelash formula wimperserum (3ml, €49,95 )evoEye_eyelash_formula_wimperserum

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschreven door Alouschka van Dijk, klant van Brow and Wax House. 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.