Welke wenkbrauwvorm past bij jou? | Brow and Wax house
564
post-template-default,single,single-post,postid-564,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Welke wenkbrauwvorm past bij jouw gezicht?

Wenkbrauwen, of ook wel afgekort met ‘brows’, zijn er in talloze vormen. Ook niet gek, want geen gezicht is hetzelfde. De perfecte wenkbrauw shape hangt dan ook af van de vorm van je gezicht. Kies je de verkeerde vorm, dan kan dat je hele look verpesten. Net als een verkeerd kapsel.

Verschillende wenkbrauwvormen

Zou je willen dat je jukbeenderen meer opvallen? Of je puntige kin juist wat minder in het oog valt? Breng je gezicht in balans met de juiste wenkbrauwvorm.

Vierkant

Heb je een sterke vierkante kaaklijn, dan kunnen je jukbeenderen nog weleens wegvallen. Breng je gezicht meer in balans met een volle wenkbrauw en een scherpe hoek. Een volle vorm legt de focus op je ogen, slankt de wangen af en doen een brede kaaklijn smaller lijken. De scherpe hoek zorgt voor meer balans met de hoekige kaaklijn.

Langwerpig

Mensen met een langwerpig gezicht hebben dezelfde soort uitdaging als mensen met een vierkante vorm. Ook hierbij geeft een volle wenkbrauw meer balans in het gezicht. Door de wenkbrauw ook in een wat rechtere vorm te shapen, vestig je de aandacht op een ander punt, waardoor je gezicht minder lang lijkt.

Hartvormig

Een diamant-vormig gezicht kenmerkt zich door een relatief breed voorhoofd en puntige kin. Een natuurlijke boog met medium-wijdte helpt deze vorm het beste uit te komen. Niet te dik of opvallend, zodat er minder aandacht op de ogen en het voorhoofd gevestigd wordt. De medium-boog zorgt voor een zachtere look en brengt alles wat meer in proportie. Heb je geen diamant-vormig gezicht, maar wel een puntige kin? Dan past een wat rondere wenkbrauw het beste, dit verzacht scherpe features zoals een puntige kin.

Ovaal

Een ovaal gezicht staat bekend als de meest symmetrische vorm. Omdat het gezicht relatief al sterk in verhouding is, komt een wenkbrauw met een hogere boog goed tot zijn recht. Een wenkbrauwexpert kan aangeven hoe hoog de boog moet zijn.

Rond

Bij een rond gezicht is het belangrijk om hoeken te creëren tussen de jukbeenderen en kin. Vollere wenkbrauwen zorgen voor de definitie die een rond gezicht nodig heeft. Door hoge bogen in de vorm van de wenkbrauwen te maken, laat je het gezicht langer en smaller lijken.

Laat je adviseren door een wenkbrauwexpert

Een wenkbrauwexpert weet precies hoe lang, hoekig, rond, breed en volle en wenkbrauw moet zijn om jouw features het beste uit te laten komen. Zowel in Amsterdam als in Zaandam hebben wij wenkbrauwexperts.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.