Wenkbrauwen Zaandam - Brow and Wax House
771
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-771,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Wenkbrauwen Zaandam

Maandag – dinsdag 

Het perfecte adres voor je wenkbrauwen heb je niet 1,2,3 gevonden. Niet elke schoonheidsspecialist heeft oog voor wenkbrauwen en welke vorm bij jouw gezicht past. Wij zijn gespecialiseerd in wenkbrauwen en doen – behalve waxen – niets anders. Ben je op zoek naar een echte wenkbrauwexpert in Zaandam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Eerste salon in Zaandam!

De Brow and Wax house is de eerste salon in Zaandam met een professionele wenkbrauwexpert. Wij richten ons volledig op wenkbrauwen en weten als geen ander hoe je de perfecte brow kunt creëren.

Brazilian Wax in Amsterdam

Browplan Zaandam

Heb je teveel geplukt aan je wenkbrauwen en weet je niet hoe je dit moet corrigeren? Bezoek dan onze wenkbrauwsalon in Zaandam. Een wenkbrauwexpert maakt –op basis van een gezichtsanalyse – een plan om je wenkbrauwen weer in perfecte conditie te krijgen. Door haartjes te laten groeien waar nodig, en waar te halen waar overbodig.

Laat je wenkbrauwen verven, shapen of bijwerken. Een afspraak maken om je wenkbrauwen te epileren in Zaandam kan eenvoudig en snel online.

Adres wenkbrauwen Zaandam

Coniferenstraat 3A
1505 AN Zaandam

Open op: Maandag en Dinsdag  ( 10:00 -20:00 )