Wenkbrauwen: de fabels én feiten - Brow and Wax House
581
post-template-default,single,single-post,postid-581,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Wenkbrauwen: de fabels én feiten

Wenkbrauwen zijn belangrijk. Er wordt dan ook veel over gepraat, maar niet alles klopt. Weet jij hoe het zit? 

1. Na een wenkbrauwenbehandeling moet ik met een rood hoofd over straat

Fabel. Gelukkig niet! Door de huid met een tonic te behandeling valt de roodheid reuze mee. Reageert jouw huid wat heftiger? Dan verbergen we de roodheid met een concealer, daar zie je niets meer van.

2. Een wenkbrauw die bij je gezichtsvorm past kan je 10 jaar jonger maken

Feit. De juiste vorm in je wenkbrauwen kan wonderen doen!

3. Je moet nooit boven je wenkbrauw epileren

Fabel. Haartjes die niet binnen je haarlijn vallen mogen gewoon weggehaald worden. Vaak doen wij dit met een speciaal mesje om de vorm extra scherp te maken. Deze fabel is er overigens niets voor niets. Boven je wenkbrauw loop je sneller het risico om per ongeluk haartjes weg te halen die juist de vorm van je wenkbrauw bepalen. Alleen aan professionals overlaten dus!

4. Door een hoge boog in mijn wenkbrauw te shapen, lift ik mijn ogen

Fabel. Soms is het juist beter om de boog lager in te zetten om een liftend effect te krijgen. De beste shape verschilt per gezicht.

5. Wimper- en wenkbrauwverf van de drogist is minder goed dan van een specialist

Feit. De verf die wij gebruiken is speciaal voor professioneel gebruik en zorgt daarom voor een langer resultaat. Bovendien hebben wij veel meer kleuren dan dat je bij de drogist kunt vinden.

6. Je kunt het beste je wenkbrauwen inkleuren met een wenkbrauwpotlood

Fabel: Poeders en gekleurde wenkbrauwgel werken ook fijn. Kwestie van uitproberen.

7. De kleur van je wenkbrauwen moet hetzelfde zijn als de kleur van je haar

Fabel. Dat zou betekenen dat blondines wel hele lichte wenkbrauwen hebben. De kleur moet wel passen bij de tint van je haar. Heb jij een koude kleur in je haar, dan kies je meestal ook voor een koude tint in je wenkbrauwen. Op deze manier komen je wenkbrauwen veel natuurlijker over.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.