Waxen Zaandam - Brow and Wax House
769
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-769,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Waxen Zaandam

In Zaandam zijn er nog maar weinig salons waar je je professioneel kunt laten waxen. Schoonheidssalons bieden het gewoonweg niet aan of – waar dit wel het geval is- zijn de waxsters vaak niet goed opgeleid.

Zoek jij een goed adres om je te laten waxen in Zaandam? Bezoek dan de Brow and Wax house. Wij staan bekend om onze snelle, vrijwel pijnloze waxmethode.
Onze waxspecialisten zijn goed opgeleid, ervaren en professioneel. Wij staan in Zaandam dan ook bekend als waxspecialist.

Brazilian wax Zaandam

Wij bieden verschillende waxbehandelingen aan. Een Brazilian wax bijvoorbeeld, maar ook om je armen, benen, kin of bovenlip te laten waxen kun je onze salon in Zaandam bezoeken. Op onze prijslijst vind je alle waxbehandelingen die we in Zaandam aanbieden. Boek je liever meteen een afspraak? Dat kan! Boek online een afspraak en kies zelf de datum en tijd die jou het beste uitkomt om je te laten waxen in Zaandam.

Brazilian Wax in Amsterdam

Adres salon Zaandam

De waxsalon in Zaandam is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Het adres is:

Coniferenstraat 3a
1505 AN Zaandam
06-20717708