Waxen pijnlijk? Dat valt reuze mee!
562
post-template-default,single,single-post,postid-562,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Waxen pijnlijk? Dat valt reuze mee!

Haal je bikini maar alvast uit de kast, want de eerste zonnestraaltjes zijn gespot! Hunker jij ook naar rokjesdag, blote benen en open schoentjes? Misschien heb jij je vakantie zelfs al geboekt. Hoe dan ook, de lentezon doet ons hunkeren naar bikinitijd. En dat betekent ook dat het tijd is om te ontharen. Laat je zonnepret niet drukken en volg deze tips voor een bijna pijnloze waxbeurt.

Hoe pijnlijk is waxen?

Iedereen ervaart pijn op een andere manier. De gelukkigen onder ons voelen nauwelijks iets van het waxen, anderen wat meer. Waxen is voor de meeste mensen dan ook niet pijnloos, maar wel veel minder pijnlijk dan je misschien zou denken. Eigenlijk heeft waxen onterecht het imago zeer pijnlijk te zijn. Zelfs op gevoelige delen is waxen voor vele goed te verdragen. Bovendien is de pijn die je misschien voelt maar heel kort. Bijna vergelijkbaar met het aftrekken van een pleister; je voelt het wel, maar het is ook zo voorbij.

Niet als je het goed doet!

Daar komt bij dat waxen een stuk pijnlijker is wanneer dit niet juist wordt gedaan. Gebruikt een waxster de juiste waxtechniek, dan is de waxbeurt bijna pijnloos. Bij de Brow and Wax house zijn alle waxsters getraind volgens onze eigen waxmethode. Wij kunnen da nook garanderen dat je huid na het waxen niet alleen glad en zacht is, maar ook dat de pijn je reuze mee zal vallen.

Goed om te weten

Door het waxen groeien je haartjes in minder mate en zachter terug. Donshaartjes voel je veel minder wanneer deze weggehaald worden met het waxen. De eerste keer waxen is dus vaak het gevoeligst. Meestal merk je na drie behandelingen dat het steeds minder gevoelig is. De pijn wordt dus steeds minder, hoe vaker je waxt.

Tags:
,
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.