Waxen Amsterdam - Brow and Wax House
763
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-763,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Waxen Amsterdam

Wil jij je laten waxen in Amsterdam? Bezoek dan eens de Brow and Wax house. Wij zijn in het centrum van Amsterdam gevestigd op de Weteringstraat 29, 1017 SM AMSTERDAM.

In Amsterdam is het lastig om een goed adres te vinden om je te laten waxen. De keuze is zo breed, waar moet je beginnen? Wij zijn van mening dat je niet alleen moet kijken naar de prijs, maar ook de kwaliteit en de service van een waxsalon. En dat is waar wij ons onderscheiden van andere waxsalons in Amsterdam!

Brazilian wax Amsterdam

Of je nu komt voor een Brazilian wax of om andere delen van je lichaam te waxen: bij de Brow and Wax house zorgen we voor een relaxte, ontspannen sfeer. Je laten waxen is best intiem. Het is daarom fijn als je altijd een vast persoon hebt om je te laten waxen. Onze waxster houdt bij wat jouw groeifasen zijn en adviseert wanneer je het beste weer kunt waxen. Door onze eigen ontwikkelde wax-techniek ben je altijd verzekerd van een snelle, vrijwel pijnloze waxbehandeling. Met als resultaat een zachte, gladde huid.

Brazilian Wax in Amsterdam

Route vestiging Amsterdam

Onze waxsalon in het centrum van Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Verschillende trams stoppen vrijwel voor de deur. En vanaf het Leidseplein is het slechts 10 minuten lopen naar de waxsalon.

Met de auto

Je kunt om de hoek parkeren in garage Apcoa.

Wil jij je laten wax in Amsterdam? Bekijk dan onze prijslijst voor het waxen of maak meteen een afspraak in Amsterdam.