Wenkbrauwen kaalgeplukt? Zo maken wij ze weer voller - Brow and Wax House
567
post-template-default,single,single-post,postid-567,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Wenkbrauwen kaalgeplukt? Zo maken wij ze weer voller

De ergste nachtmerrie van elke vrouw: wenkbrauwen met kale plekjes! Wij hebben speciaal voor dit soort probleemgevallen een wenkbrauwplan bedacht. We brengen weer model in je wenkbrauw door overtollig haar te verwijderen en haar dat nodig is te laten groeien. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! In de tussentijd kun jij ook wat doen om zo snel mogelijk van je kale plekjes af te komen.

1. Blijf er vanaf

Dit is moeilijk, vooral als je verslaafd bent aan het plukken. Toch loont het echt om dit wel te doen. Schrik niet, maar je zal dit minstens 6-8 weken moeten volhouden. Die tijd hebben je haartjes nodig om een volledige groeicyclus door te maken.

2. Voed met een serum

In de tussentijd geven wij je de opdracht om je haartjes te voeden met een wenkbrauwserum. Het klinkt als een wondermiddel en eigenlijk is dat het ook gewoon. Breng het serum 6 weken lang elke dag op de plekjes die je wilt laten groeien en voila; je haartjes groeien sneller, dikker en voller terug.

3. Werk bij met make-up

Natuurlijk laten wij je in de tussentijd niet rondlopen met kalen plekjes. Wij laten je dus zien hoe je met de juiste producten de plekjes zo kunt opvullen en bijtekenen dat niemand er iets meer van ziet.

4. Laat vorm aanbrengen

Als je wenkbrauwen genoeg terug zijn gegroeid beginnen wij met de eerste aanzet voor de juiste vorm van jouw wenkbrauw. Als je jarenlang teveel haartjes hebt weggeplukt, kan het voorkomen dat we niet meteen de juiste vorm kunnen creëren. Je hebt dan langer tijd nodig om je haartjes weer te laten groeien. Soms wel maanden tot een jaar. Het resultaat mag er dan ook wel zijn!

5. Werk bij

Omdat je de haartjes moet laten groeien is het belangrijk dat je niet te vaak langskomt om te shapen. Jouw wenkbrauwexpert weet precies hoe vaak jij het beste langs kunt komen. Dit verschilt per persoon en hangt af van de groeicyclus van de haartjes. Bij elke afspraak werken we toe naar de vorm die je uiteindelijk voor ogen hebt. Volhouden dus!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.