Tips om langer van je bikini wax te kunnen genieten - Brow and Wax House
573
post-template-default,single,single-post,postid-573,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Tips om langer van je bikini wax te kunnen genieten

Als je je laat waxen, dan wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Zeker als je op vakantie gaat en je net je bikinilijn hebt laten waxen. Met deze tips heb je nog langer plezier van je waxbehandeling.

Ga naar een professional

Het is een feit dat je haartjes langer wegblijven als ze op de juiste manier worden gewaxt. Onze professionals weten precies hoe de wax aangebracht moet worden en hoe de haartjes snel en efficiënt verwijdert kunnen worden. We kijken naar je huidtype en de groeirichting van je haartjes. Iets wat je zelf vaak niet zo goed kan zien.

Ontdek je groeicyclus

Iedereen heeft een eigen groeicyclus van de haartjes. Gemiddeld heeft een haartje zo’n 6 weken nodig om terug te groeien. Wax jij precies in het midden van je groeicyclus, dan komen je haartjes sneller terug. Wij houden per klant de groeicyclus bij. Dat is in het begin even uittesten, maar als je regelmatig komt heb je daar al snel profijt van.

Hou het bij

Laat je je regelmatig waxen, dan groeien de haartjes minder snel terug en hoef je minder vaak terug te komen.

Wax niet te vroeg

De ideale lengte van de haartjes voor een bikini wax ligt tussen de halve en anderhalve centimeter. Zijn je haartjes te kort, dan kunnen ze afbreken tijdens het waxen. Dit betekent dat ze niet met wortel en al uit de huid worden getrokken en sneller terug groeien. Ook heb je meer kans op ingegroeide haartjes.

Wij zullen het altijd aangeven als we denken dat je haartjes te kort zijn. We hebben namelijk liever tevreden klanten die weer terugkomen!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.