Threading, pincet of een mesje? - Brow and Wax House
563
post-template-default,single,single-post,postid-563,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Threading, pincet of een mesje?

Wij passen verschillende technieken toe om je wenkbrauwen in perfecte vorm te krijgen. Van epileren met draad (threading) of pincet en trimmen door te knippen met een schaartje of mesje. Welke technieken we gebruiken hangt af van de vorm van jouw wenkbrauwen.

Wat is het verschil?

Er zit wel degelijk verschil in het resultaat van de technieken. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Threading

Is ideaal om veel donshaartjes tegelijkertijd mee te verwijderen. Dit gaat een stuk sneller dan een voor een de haartjes weg te halen met een pincet. Bovendien is threading erg hygienisch en daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid.

Pincet

Een pincet is goed geschikt voor het precieze epileerwerk. Hiermee kunnen we zelfs de allerkleinste haartjes weghalen en je wenkbrauw tot in detail bijschaven totdat we de perfecte vorm gevonden hebben.

Waxen

De huid rondom de ogen is erg kwetsbaar. Epileren met gewone wax kan de huid dan ook een flinke opdonder geven. Om die reden gebruiken wij alleen wax die specifiek gemaakt is voor de gevoelige huid, zoals rondom de ogen. De wax is – in tegenstelling tot normale wax- op basis van olie. Dit zorgt ervoor dat de behandeling extra zacht is voor de huid. De wax blijft hierdoor niet aan de huid plakken, maar enkel aan de haartjes. Het verwijderen is dan ook totaal niet pijnlijk. Het resultaat is dat alle donshaartjes worden meegenomen en er alleen een zachte, haarloze huid achterblijft.

Schaartje

Om borstelige wenkbrauwen te temmen knippen we lange haartjes wat korter. De vorm van je wenkbrauw veranderd hier niet door. Wel is deze beter zichtbaar en meer gedefinieerd.

Mesje

Met een mesje bedoelen we geen scheermesje! Onze wenkbrauwexperts gebruiken een mesje om de vorm extra strak neer te zetten. Dit is puur om de wenkbrauwen af te werken, niet om deze vorm te geven. Het gaat dus echt alleen om het bijwerken van hele kleine stukjes van je wenkbrauw, niet je hele wenkbrauw!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.